Följ SkandiaMäklarna

Taggar

Många transaktioner och hög omsättning i februaris mäklarstatistik

Många transaktioner och hög omsättning i februaris mäklarstatistik

Pressmeddelanden   •   Mar 10, 2020 07:54 CET

Högre priser och fler transaktioner. SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson är nöjd med utvecklingen hittills i år och optimistisk inför framtiden, trots Corona-virus och oljepriskrig. Även fritidshusmarknaden går starkt framåt.

Dynamisk duo kompletterar varandra i Täby

Dynamisk duo kompletterar varandra i Täby

Pressmeddelanden   •   Mar 06, 2020 16:28 CET

SkandiaMäklarna i Täby har nya franchisetagare sedan årsskiftet. Jan-Erik Claesson och Simon Palmqvist kompletterar varandras personligheter och har slagit sina kloka och erfarna huvuden ihop. De genomför en omfattande nystart för Täby-kontoret och planerar för en ljus framtid – på samma gata som de båda har bott på tidigare i livet.

Par i damer söder om Söder

Par i damer söder om Söder

Pressmeddelanden   •   Feb 18, 2020 11:33 CET

Längs tunnelbanans röda linje ligger ett stort, spännande och varierat distrikt som har fått helt nya franchisetagare – Olivia Raae och Evelina Schmekel. Hägersten, Liljeholmen och Skärholmen är tre expansiva och ganska olika områden söder om Stockholm. Olivia och Evelina är entusiastiska över att få starta upp sitt eget kontor inom SkandiaMäklarna.

​Nya, unga och drivna franchisetagare i västra Göteborg

​Nya, unga och drivna franchisetagare i västra Göteborg

Pressmeddelanden   •   Feb 13, 2020 13:50 CET

I november skedde en trygg och välplanerad succession i området Göteborg Väster. De två unga mäklarna Julia Hellman och Filip Bahno tog över som franchisetagare efter Pia Lidman, som ville trappa ner. Men Pia jobbar kvar på kontoret, liksom erfarna mäklarkollegan Ia Svanhill.

SkandiaMäklarna etablerar sig i Portugal

SkandiaMäklarna etablerar sig i Portugal

Pressmeddelanden   •   Dec 02, 2019 09:50 CET

Intresset för att köpa permanent- eller fritidsboende i Portugal har ökat dramatiskt de senaste åren. Därför etablerar SkandiaMäklarna verksamhet i landet vid årsskiftet. Etableringen görs i form av ett samarbete med det lokala och svenskägda mäklarföretaget Portugal Property Invest, som från och med 1 januari blir SkandiaMäklarna Portugal.

26 talangfulla studenter i SkandiaMäklarnas Class of 2019

26 talangfulla studenter i SkandiaMäklarnas Class of 2019

Pressmeddelanden   •   Nov 29, 2019 10:29 CET

Har du rätt egenskaper för att bli mäklare, men saknar högskolebehörighet? Eller svårt att få in den traditionella treåriga utbildningen i ditt livspussel? Då ska du kika närmare på SkandiaMäklarnas mäklarskola. Den nuvarande gruppen, Class of 2019, består av 26 drivna talanger som blir flygfärdiga fastighetsmäklare på distans under 18 intensiva månader.

Hemvändare öppnar kontor i Saltsjöbaden

Hemvändare öppnar kontor i Saltsjöbaden

Pressmeddelanden   •   Okt 24, 2019 14:15 CEST

Anton sätter Växjö på SkandiaMäklarnas karta
Triss i damer i Skåne

Triss i damer i Skåne

Pressmeddelanden   •   Apr 29, 2019 11:30 CEST

Tre kontor, tre franchisetagare, fem medarbetare och en grym lokalkännedom. Teamet i Höör, Kävlinge och Eslöv har skapat ett effektivt sätt att samarbeta och kan därför täcka in ett stort område i Skåne. Mixen av åldrar och personligheter skapar energi, flexibilitet och ett ännu bättre kunderbjudande.

Nytt kontor och ny franchisetagare i Mölndal

Nytt kontor och ny franchisetagare i Mölndal

Pressmeddelanden   •   Apr 25, 2019 08:30 CEST

Bakom SkandiaMäklarnas intåg i Mölndal ligger franchisetagaren Andreas Hansson. Han har satt upp ambitiösa, långsiktiga tillväxtmål och planerar att bygga upp ett starkt och drivet team på den nya marknaden. Öppnandet av det nya kontoret är också en del av SkandiaMäklarnas kraftfulla expansion i Göteborgsområdet.

SkandiaMäklarna öppnar kontor i Kungälv, Göteborg

SkandiaMäklarna öppnar kontor i Kungälv, Göteborg

Pressmeddelanden   •   Apr 15, 2019 09:00 CEST

Sedan 1 februari, 2019 är Pontus Damm, John Andersson och Henrik Ånsund franchisetagare på ett nytt kontor i Kungälv, norr om Göteborg. Därmed fortsätter SkandiaMäklarna sin tillväxtresa och täcker även in närliggande marknader som Stenungssund och Ale.

Rutinerade fjällrävar nya franchisetagare i Vemdalen

Rutinerade fjällrävar nya franchisetagare i Vemdalen

Pressmeddelanden   •   Mar 26, 2019 08:26 CET

SkandiaMäklarnas kontor i Storhogna är basen för mäkleriverksamheten i både närområdet kring Vemdalen och ända bort till Funäsdalen. Det är ett stort och storslaget revir som har tagits över av franchisetagarparet Evelin och Loe Vastero – två entusiastiska fjällrävar som är inflyttade från Mälardalen.

SkandiaMäklarna klättrar rejält i årets studentranking

SkandiaMäklarna klättrar rejält i årets studentranking

Pressmeddelanden   •   Mar 22, 2019 11:00 CET

Från sjunde plats 2018 till bronsplats 2019. SkandiaMäklarna tar ett rejält kliv uppåt när Sveriges mäklarstudenter rankar vilket mäklarföretag de helst skulle vilja jobba på. Bakom framgången ligger ett hårt och målmedvetet arbete.

Fyra nya franchisetagare på kontoret i Torrevieja

Pressmeddelanden   •   Mar 06, 2019 11:24 CET

SkandiaMäklarnas kontor i spanska Torrevieja har nya franchisetagare. En av dem är Nina Gisslén, serieentreprenören och säljcoachen som sålde familjens företag i Sverige, följde med maken på bostadsvisning i Spanien, slog till på första huset och nu är kontorschef på det lokala mäklarkontoret.

Svenska bostadsaffärer bygger barnbyar i Bolivia

Svenska bostadsaffärer bygger barnbyar i Bolivia

Pressmeddelanden   •   Feb 12, 2019 11:00 CET

SkandiaMäklarnas samarbete med SOS Barnbyar har resulterat i ett nybyggt hem för en barnbyfamilj i Bolivia. Under våren ska några medarbetare resa till Sydamerika för att besöka familjen i huset, som ligger i staden Santa Cruz. Samarbetet omfattar även drift av huset och på sikt förhoppningsvis fler nya hem, som kan möjliggöra ett bättre liv för utsatta barn och ungdomar.

Henrik Frankenberg ny franchisetagare i Alicante

Pressmeddelanden   •   Jan 31, 2019 08:00 CET

SkandiaMäklarnas kontor i spanska Alicante har en ny franchisetagare. När Henrik Frankenberg för knappt fyra år sedan började som mäklare, hade han en lång karriär bakom sig som marknads- och produktchef på stora företag i olika branscher – erfarenheter som har visat sig värdefulla även i mäklaryrket. Nu tar han nästa steg genom att ta över ansvaret för Alicante-kontoret.

SkandiaMäklarna utsett till årets Karriärföretag 2019

Pressmeddelanden   •   Dec 06, 2018 08:00 CET

Vi är superglada över att ha blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige.

SkandiaMäklarna och Landgren ritar om mäklarkartan i Skåne

Pressmeddelanden   •   Jun 12, 2018 11:19 CEST

SkandiaMäklarna och Landgren storsatsar genom att gå samman och lägger därmed grunden för en gemensam tillväxtresa i Skåne. Landgren blir genom affären SkandiaMäklarnas största franchisetagare med tio distrikt i sydvästra Skåne.

SkandiaMäklarna klättrar uppåt på SKIs kundnöjdhetsmätning

Pressmeddelanden   •   Jun 07, 2018 08:00 CEST

Varje år genomför Svenskt kvalitetsindex en undersökning gällande hur nöjda kunder är med sina fastighetsmäklare. Medan alla i branschen backar klättrar SkandiaMäklarna uppåt och hamnar i år på en fin andraplats med ett kundnöjdhetsindex på 70,3. Bland annat uppmärksammas vår goda image och service, något vi såklart är mycket glada och stolta över.