Gå direkt till innehåll
Eskilstuna är Årets Kontor 2020
Eskilstuna är Årets Kontor 2020

Nyhet -

SkandiaMäklarna i Eskilstuna är Årets Kontor 2020

Eskilstunakontoret fortsätter sin starka tillväxtresa och kammar där med hem segern och blir årets kontor 2020. Med en marknadsandel på 24% är de den största mäklarkedjan i Eskilstuna, det visar på att kunderna uppskattar den trygga och lokala expertisen som kontoret levererar. 

Under 2020 förmedlade kontoret över 350 bostäder av ett värde på över 900 miljoner kronor.

Carina Lorentzon, kontorschef och mäklare på Eskilstuna kontoret, vad är nyckeln till denna framgång? 

- Nyckel till vår framgång är att vi är ett stort kontor som tillsammans skapat en fin sammanhållning där alla hjälper varandra. Vi är kvalitetsmäklare som hela tiden strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen.

- Vi är otroligt imponerade över Eskilstunas framgång. Vi kommer med glädje följa dem på deras fortsatta tillväxtresa. Säger Henrik Olausson vd på SkandiaMäklarna.

  Ämnen

  Kategorier

  Presskontakt

  Andreas Moritz

  Andreas Moritz

  Presskontakt VD +46 73-367 98 00

  Relaterat innehåll

  SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

  SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

  SkandiaMäklarna
  Vasagatan 16
  111 20 Stockholm