Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna - Karriärföretag 2021
SkandiaMäklarna - Karriärföretag 2021

Nyhet -

SkandiaMäklarna är ett Karriärföretag - tredje året i rad

SkandiaMäklarna har fått utmärkelsen - Karriärföretag 2021. Vi kan därmed titulera oss som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, för tredje året i rad

Vi är otroligt stolta och glada för denna utmärkelse. Precis som nomineringen säger är våra fantastiska medarbetare vår viktigaste tillgång och nyckeln till vår framgång, säger Henrik Olausson vd på SkandiaMäklarna. 

Juryn ger utmärkelsen Karriärföretag 2021 till SkandiaMäklarna med följande motivering:

"SkandiaMäklarna är en familjär arbetsgivare där medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Med stor fokus på mångfald och goda utvecklingsmöjligheter är man garanterad en trygg arbetsplats. I deras externa kanaler lyckas SkandiaMäklarna förmedla detta budskap på ett stilrent sätt. De levererar genomtänkt content som lätt fångar ens intresse. Snyggt jobbat! SkandiaMäklarna förtydligar att nyckeln till deras framgång är beroende av medarbetarnas trivsel. Därmed kan man vara garanterad att man blir väl omhändertagen. Karriärföretagen utser härmed SkandiaMäklarna till ett av Sveriges Karriärföretag 2021."

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Presskontakt

Petra Selenius

Petra Selenius

Presskontakt Marknadschef Marknad och kommunikation +46 73-367 98 20

Relaterade nyheter