Gå direkt till innehåll
Joakim Andersson, Vasastan Stockholm, är Årets Mäklare 2020
Joakim Andersson, Vasastan Stockholm, är Årets Mäklare 2020

Nyhet -

Joakim Andersson är den stora vinnaren hos SkandiaMäklarna 2020

Årets Mäklare 2020 slår rekord! Med en omsättning på 8,8 miljoner kronor är Joakim Andersson från Vasastan i Stockholm den mäklare som omsatt allra mest i kedjan. Och som att inte det vore nog kammar han även hem priset som årets mest rekommenderade mäklare 2020.

Att kunna leverera 125 affärer och samtidigt hålla en otroligt hög och jämn servicenivå är oerhört imponerande.

Joakim, hur bär du dig åt för att hålla en sådan fantastisk nivå?

- Väldigt mycket arbete med ett konstant fokus på att hela tiden leverera marknadens mest kvalitativa mäklartjänst. Och att ha kul på vägen!

- Det är en grymt imponerande insats! Samtidigt som Joakim håller ett mycket högt tempo är han närvarande i varje kundmöte och ger sitt yttersta i varje affär, säger Henrik Olausson vd på SkandiaMäklarna.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna

Vasagatan 16
111 20 Stockholm