Gå direkt till innehåll
Joakim Andersson, Vasastan Stockholm, är Årets Mäklare 2020
Joakim Andersson, Vasastan Stockholm, är Årets Mäklare 2020

Nyhet -

Joakim Andersson är den stora vinnaren hos SkandiaMäklarna 2020

Årets Mäklare 2020 slår rekord! Med en omsättning på 8,8 miljoner kronor är Joakim Andersson från Vasastan i Stockholm den mäklare som omsatt allra mest i kedjan. Och som att inte det vore nog kammar han även hem priset som årets mest rekommenderade mäklare 2020.

Att kunna leverera 125 affärer och samtidigt hålla en otroligt hög och jämn servicenivå är oerhört imponerande.

Joakim, hur bär du dig åt för att hålla en sådan fantastisk nivå?

- Väldigt mycket arbete med ett konstant fokus på att hela tiden leverera marknadens mest kvalitativa mäklartjänst. Och att ha kul på vägen!

- Det är en grymt imponerande insats! Samtidigt som Joakim håller ett mycket högt tempo är han närvarande i varje kundmöte och ger sitt yttersta i varje affär, säger Henrik Olausson vd på SkandiaMäklarna.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

Sett till hela 2020 steg priserna på bostadsrätter med 7% och 13% på villor.

​Försäljningsrekord och stigande priser under 2020

Under helåret 2020 når SkandiaMäklarna nytt försäljningsrekord. Även december som vanligtvis är en lugnare månad visar på hög aktivitet på bostadsmarknaden. Sett till hela 2020 steg priserna på bostadsrätter med 7% och 13% på villor. Det visar den senaste statistiken över bostadsförsäljningar sammanställd av Svensk Mäklarstatistik.

Priserna på bostadsrätter fortsätter uppåt

Priserna på bostadsrätter fortsätter uppåt

Det är fortsatt en positiv marknad med stigande priser, men med ett något lägre utbud än januari föregående år. Enligt Svensk Mäklarstatistik ökade priserna på bostadsrätter under januari med 1% medan priserna på villor var oförändrade.

SkandiaMäklarna - Karriärföretag 2021

SkandiaMäklarna är ett Karriärföretag - tredje året i rad

SkandiaMäklarna utses för tredje året i rad till Karriärföretag och vi kan därmed titulera oss som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Utmärkelsen delas årligen ut till de 100 svenska arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på.

Eskilstuna är Årets Kontor 2020

SkandiaMäklarna i Eskilstuna är Årets Kontor 2020

Eskilstunakontoret blir årets kontor 2020. Med en marknadsandel på 24% är de den största mäklarkedjan i Eskilstuna, det visar på att kunderna uppskattar den trygga och lokala expertisen som kontoret levererar. Under 2020 förmedlade kontoret över 350 bostäder av ett värde på över 900 miljoner kronor.

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna

Vasagatan 16
111 20 Stockholm