Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna 40 år
SkandiaMäklarna 40 år

Nyhet -

Fyra decennier med kunden i fokus

I år fyller SkandiaMäklarna 40 år. Det framgångsrika franchisekonceptet fortsätter sin kraftiga tillväxtresa och omfattar idag 110 kontor runt om i Sverige samt i Spanien och Portugal.

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. I år är det 40 år sedan det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade på Östermalm i Stockholm.

Mycket har förstås hänt sen 1980. Både i samhället, på bostadsmarknaden och i företaget. 1992 blev SkandiaMäklarna en franchisekedja för att skapa ett ännu starkare lokalt engagemang. Det visade sig vara ett mycket framgångsrikt koncept och idag är SkandiaMäklarna är ett av Sveriges ledande mäklarföretag, med 110 kontor runt om i landet samt i Spanien och Portugal.

Affärsidén är lika enkel och tydlig som visionen. SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer och vara den ledande kvalitetsmäklaren. Det är förstås lätt att säga, men också något som företagets 550 medarbetare jobbar hårt för varje dag.

SkandiaMäklarna är den enda fastighetsmäklaren som rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund – en opartisk konsumentorganisation med fler än 300 000 medlemshushåll.

För varje förmedlad bostadsaffär skänker SkandiaMäklarna 100 kr till SOS Barnbyars arbete i Bolivia, med ambitionen att varje år donera minst en miljon kronor. Den barnby som SkandiaMäklarna stöder ligger i staden Santa Cruz. Med hjälp av stödet från bland annat SkandiaMäklarna har nya hus för barnbyfamiljer kunnat byggas och drivas.

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm