Gå direkt till innehåll
​Micaela och Rambod tar över i Vällingby och Hässelby

Pressmeddelande -

​Micaela och Rambod tar över i Vällingby och Hässelby

Två positiva, sociala och energiska mäklare har precis tagit över som franchisetagare i Vällingby, Hässelby och Kista i västra Stockholm. Såväl Micaela Rebel som Rambod Panjaki har både bott och jobbat i området, så de känner marknaden väl. Det nya och strategiskt placerade kontoret har de till stor del skapat själva.

Den 6 mars tog Micaela Rebel och Rambod Panjaki över som franchisetagare i Vällingby, Hässelby och Kista. Båda kommer ursprungligen från Örebro, men träffades först under sin mäklarutbildning. Micaela kommer närmast från Mäklarhuset och Rambod från Fastighetsbyrån.

- Det här känns både kul, spännande och stimulerande. Vi kan den lokala marknaden väldigt väl och ser fram emot att få driva vårt eget kontor och bygga upp ett starkt och sammansvetsat team, säger Rambod.

Micaela håller med och kompletterar:

- Vi vill växa i en kontrollerad och lagom takt. Tillsammans har Rambod och jag ett stort nätverk, som vi framöver ska använda för att rekrytera kompetenta och drivna mäklare. På några års sikt vill vi vara minst sex mäklare på kontoret, men först behöver vi hitta en duktig mäklarassistent.

Hög lokalkännedom och strategiskt kontorsläge

Rambod har till stor del vuxit upp i Hässelby och hans föräldrar bor här fortfarande, medan Micaela tidigare har bott i Råcksta. Tillsammans med en arkitekt har de skapat ett nytt kontor i en från början helt rå lokal på Härnösandsgatan 2 i Vällingby Park, som är den senast utvecklade delen av Råcksta.

- Vällingby Park är ett expansivt, dynamiskt och åldersmässigt blandat område med gott om service av olika slag. Vi är det första mäklarkontoret på plats i ett område med hög omsättning, berättar Rambod.

Naturlig uppdelning av stark marknad

Nu till en början är de bara två på kontoret. Rambod har jobbat mestadels i Hässelby tidigare och kommer fortsätta ha stort fokus på den marknaden, som till stor del består av villor, men även förmedla både hus och bostadsrätter i Vällingby. Micaela fokuserar i första hand på bostadsrätter i Vällingby, främst i Råcksta och Vällingby Park.

- Marknaden har tagit riktigt bra fart. Det är mycket folk på visningarna och färre som vill sälja, vilket skapar ett tryck uppåt på priserna. De nyare föreningarna här ute har oftast både rimliga kostnadskalkyler och uthyrda lokaler, vilket ger en stabilare och tryggare ekonomi. Många spekulanter har fått upp ögonen för det, säger Micaela.

Mycket välkomna till SkandiaMäklarna

Att det blev SkandiaMäklarna känns rätt för både Micaela och Rambod. De gillar det tydliga kvalitetsfokuset och premiumkänslan, och uppskattar att få större möjlighet att utforma den egna verksamheten än på de flesta andra mäklarföretag.

Även SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson är glad över att få hälsa Micaela och Rambod välkomna till företaget:

- Vi är på en tillväxtresa och därför är det extra roligt att få hälsa två framgångsrika mäklare med en hög ambitionsnivå välkomna till SkandiaMäklarna. Jag är övertygad om att Micaela och Rambod kommer att lyckas väl och fortsätta nå stor framgång på sin marknad.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm