Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna Eskilstuna
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Nyhet -

SkandiaMäklarna i Eskilstuna gör en rekordmånad i april 2020

Det är fler kontor hos SkandiaMäklarna som gjort rekordmånader i april. Ett av dem är kontoret i Eskilstuna.

Carina Lorentzon, kontorschef i Eskilstuna - vilken månad ni gör! Stort grattis. Hur är stämningen på kontoret?

- Tack! Jättekul att slå rekord i dessa tider. Stämning på kontoret är på topp. Vi har en stark säljkultur där vi arbetar som ett team och gläds åt varandras framgång. 

Hur ser bostadsmarknaden ut i Eskilstuna just nu?

- Vi upplever att marknaden fortfarande är mycket bra. Många besökare på visningarna och fortfarande ett stabilt inflöde av nya bostäder som ska säljas. Just nu är det större efterfrågan på villor, fritidshus och tomter. Vad gäller lägenheter så är utbudet större vilket medför att det tar lite längre tid att sälja. Värt att nämna är att vi inte ser någon prisnedgång.

Effekten vi ser av Corona är att vi har fler privata visningar. Vi ber alla att föranmäla sig till våra visningar så att vi vet att det inte blir för många spekulanter vid ett och samma tillfälle.

SkandiaMäklarna i Eskilstuna tar marknadsandelar. Ni har just nu närmare 30% marknadsandel, en ökning med 5% den senaste månaden. Vad är din kommentar till denna ökning?

- Att sälja sin bostad är en av de största affärerna du gör i ditt liv, då vill du anlita ett stabilt och tryggt mäklarföretag. SkandiaMäklarna har funnits i Eskilstuna i över 20 år. Vi är idag 10 eftertraktade mäklare, flera med mycket lång erfarenhet. Vi anpassar och skräddarsyr våra tjänster till våra säljare och köpare, vilket ger oss goda rekommendationer och fler som vill anlita oss. Som kvalitétsmäklare ser vi alltid till kundens behov och önskemål.

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Petra Selenius

Petra Selenius

Presskontakt Marknadschef Marknad och kommunikation +46 73-367 98 20

Relaterat material

Relaterade nyheter