Gå direkt till innehåll
Norrköpings mest rekommenderade mäklare - Det här ska du tänka på när du väljer mäklare.

Pressmeddelande -

Norrköpings mest rekommenderade mäklare - Det här ska du tänka på när du väljer mäklare.

I HittaMäklares lista över Norrköpings mest rekommenderade mäklare under det senaste halvåret hittar vi inte mindre än 4 SkandiaMäklare bland de 8 bästa. Flest rekommendationer i Norrköping fick Alexander Bergh som arbetar på SkandiaMäklarnas kontor i Norrköping. 

Vi frågade Alexander om hans tre bästa tips på vad man som säljare ska tänkt på när man ska välja mäklare till sin bostadsaffär:

  1. Social smartness är nummer ett. En duktig mäklare måste vara expert på att bemöta olika kunder på olika sätt. Känn efter så att det personliga mötet med mäklaren känns bra. En mäklare som inger förtroende är viktigt. 
  2. Bra mäkleri är en konst och kräver fingertoppskänsla i alla affärens skeden. Kolla referenser och omdömen från tidigare säljare.
  3. Gå på visningar och känn av hur mäklaren agerar. Är denne påläst? Hur säljs bostaden in, hur snabbt får du återkoppling efter visning? Välj en mäklare som du själv skulle köpa av.

SkandiaMäklarna har inte enbart många mäklare som tampas i toppstriden om Norrköpings mest rekommenderade mäklare. De har även störst marknadsandel i Norrköping, dagsfärsk siffra är 35%. Att lyckas samla så många stjärnmäklare på ett och samma kontor är imponerande. Hur kommer det sig att just SkandiaMäklarna lyckas prestera på så hög nivå? 

-Det känns såklart helt fantastiskt att ha så duktiga mäklare på kontoret. Vi har lyckats skapa ett bra team och en bra ”laganda” där alla hjälper varandra framåt. Det finns ingen intern konkurrens på kontoret utan vi gläds åt varandras framgångar och lyfter varandra, säger Evelina Ågren, kontorschef SkandiaMäklarna i Norrköping.

Marknadsandelar i Norrköping enligt Hemnet.se 2020-04-16

Topplistan från HittaMäklare 2020-04-15 på antal rekommendationer senaste halvåret i Norrköping:

1. Alexander Bergh 26 st - SkandiaMäklarna

2. Lisa Engberg 23 st - SkandiaMäklarna

3. Josef Dursun 18 st – Svensk Fastighetsförmedling

4. Henric Theorell 14 st – Svensk Fastighetsförmedling

5. Daniel Sochor 13 st – SkandiaMäklarna

5. Malin Fingal 13 st - Svensk Fastighetsförmedling

5. Magnus Dahlgren 13 st - Svensk Fastighetsförmedling

8. Filip Karlsson 11 st – SkandiaMäklarna

Vi säger grattis till våra branschkollegor Josef, Henric, Malin och Magnus till riktigt bra placeringar.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm