Gå direkt till innehåll
Svenskt Kvalitetsindex mätning visar: SkandiaMäklarna i topp när det gäller kundnöjdhet

Pressmeddelande -

Svenskt Kvalitetsindex mätning visar: SkandiaMäklarna i topp när det gäller kundnöjdhet

I Svenskt Kvalitetsindex årliga mätning får SkandiaMäklarna höga betyg av sina kunder. I år landar indexsiffran i kundnöjdhet på 75,0 vilket är ett rejält kliv framåt från fjolårets 67,8. Framgången är resultatet av ett tydligt kvalitetsfokus och företagets höga framtidsambitioner, menar SkandiaMäklarnas vd Andreas Moritz.

Det är sextonde året i rad som Svenskt Kvalitetsindex mäter köpares och säljares uppfattning om fastighetsbranschens aktörer. I årets mätning visar sig kundnöjdheten för branschen vara högre än på länge. SkandiaMäklarna höjer sig över branschsnittet och tar hem bronsplatsen bland de tio största fastighetsmäklarföretagen i mätningen.

– Den höga placeringen är ett bevis på att vårt tydliga kvalitetsfokus lönar sig. Mäklarbranschen är en förtroendebransch och kundnöjdheten grundar sig i högt förtroende och trygghet. Något som varit av högsta vikt under en tid då både det ekonomiska och politiska läget har skapat oro, säger Andreas Moritz, VD på SkandiaMäklarna.

Svenskt Kvalitetsindex mäter även rekommendationsgrad. Där får kunder ange hur sannolikt det är att de skulle rekommendera sin mäklare till andra. Även här får SkandiaMäklarna höga betyg.

– Vi är väldigt glada över att våra kunder uppskattar och rekommenderar oss. Samtidigt är nöjdhet, lojalitet och trygghet värden som vi ständigt kommer jobba för att förbättra. Vi har höga ambitioner framåt och kommer fortsätta jobba för att skapa ännu fler och ännu nöjdare kunder, säger Andreas Moritz, VD på SkandiaMäklarna.

Ämnen

Kategorier


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Presskontakt

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm