Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna ett karriärföretag
SkandiaMäklarna ett karriärföretag

Nyhet -

Ett av Sveriges Karriärföretag 2020

För andra året i rad har SkandiaMäklarna blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. 

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för dig som är student och för dig som redan har jobbat i några år.

Lukas Hernblad, rekryteringsansvarig på SkandiaMäklarna, är mycket stolt över utmärkelsen.

– Det känns jätteroligt att vi för andra året i rad blir uppmärksammade. Vi har under lång tid arbetat fram bra verktyg för att skapa aktivitet och boka möten, lanserat en digital utbildningsplattform som vi fyller på med kurser inom specifika områden exempelvis en introduktionsutbildning för nyanställda men också en utbildning i hur du sätter mål. 

Till hösten startar vi vår tredje egna mäklarklass ’’Class of 2020 HT’’ som vi är otroligt stolta över. Även fast vi är en mycket stor organisation lyckas vi behålla det familjära genom att årligen hålla över 60 st events och möten i olika former, exempelvis rookieträffar för nyanställda och kontorschefsmöten. Kort och gott, vi har arbetat hårt för att vara och förbli en attraktiv arbetsgivare där det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Juryns motivering 

Juryn ger utmärkelsen Karriärföretag 2020 till SkandiaMäklarna med följande motivering:

”Genom en kultur som präglas av ett stort engagemang, möjligheter och ett ständigt driv, arbetar SkandiaMäklarna med sina medarbetare för att skapa en gemenskap via sitt Employer Branding arbete. Med inspiration för sina medarbetare och givande utbildningsmöjligheter utses härmed SkandiaMäklarna till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.”

Om urvalsprocessen

Samtliga företag och organisationer i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag. Initialt krävs dock att man lever upp till våra Grundkriterier. Därefter måste organisationerna passera genom vår Urvalsprocess. I Urvalsprocessen granskas de av vår expertpanel för att säkerställa att arbetsgivaren bedriver ett högkvalitativt attraktionsarbete samt att de uppfyller ett antal krav för att kunna kallas en attraktiv arbetsgivare för unga talanger. Bland de som passerat genom Urvalsprocessen utser slutligen vår jury de 100 främsta arbetsgivarna som kommer med på listan över årets Karriärföretag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm