Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarnas guide till en lyckad bostadsaffär
SkandiaMäklarnas guide till en lyckad bostadsaffär

Blogginlägg -

SkandiaMäklarnas guide gör både köpare och säljare klokare.

Att sälja sin bostad är en stor sak på flera sätt. Det handlar om känslor, minnen, praktiska frågor och mycket pengar. Minst lika stort och spännande känns det för den som ska köpa. Köper jag rätt bostad? Finns det några brister i den? Har jag råd?

SkandiaMäklarnas guide till en lyckad bostadsaffär ger både köpare och säljare kunskap om hur en bostadsförsäljning går till. Med hjälp av korta filmer, förklarande texter och annat presentationsmaterial beskrivs försäljningsprocessen steg för steg.

- Vi vill bjuda både köpare och säljare på användbar kunskap som underlättar för dem att göra en bra bostadsaffär. Du väljer själv vilken detaljnivå du vill ta del av. Från en kort övergripande film om vilka steg som ingår i en försäljning till mer detaljerade filmer, texter och bilder, berättar Petra Selenius, marknadschef på SkandiaMäklarna.

SkandiaMäklarnas guide till en lyckad bostadsaffär beskriver alla moment som normalt ingår i en bostadsförsäljning, oavsett om det handlar om en villa, lägenhet, radhus, fritidshus eller någon annan typ av bostad. Guiden är producerad av SkandiaMäklarna i samarbete med filmmakarna Fluid, formgivaren Janna Pettersson och copywritern Marcus Ehrenfried.

Du hittar guiden på skandiamaklarna.se/guide

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Petra Selenius

Petra Selenius

Presskontakt Marknadschef Marknad och kommunikation +46 73-367 98 20

Relaterat material

Relaterade nyheter