Gå direkt till innehåll
​Är du Årets Mäklarstudent 2021?

Blogginlägg -

​Är du Årets Mäklarstudent 2021?

Tillsammans med Universum söker SkandiaMäklarna varje år Årets Mäklarstudent. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och som brinner för mäklaryrket.

Vem är Årets Mäklarstudent?

Årets Mäklarstudent brinner för mötet med människorna bakom varje affär och försäljning samt förstår att yrket kräver ett genuint engagemang och fingertoppskänsla. Hon eller han är villig att jobba hårt för att nå uppsatta mål och värdesätter kvalité som är viktigt för hela branschen.

Ett fåtal utvalda finalister kommer att intervjuas av årets jury, antingen på SkandiaMäklarnas huvudkontor i Stockholm eller online i februari. Vinnaren presenteras på Universum Awards, ett digitalt event som kickar igång på kvällen den 18 mars 2021. 

Här kan du läsa mer om priset och hur du anmäler dig själv eller nominerar en vän. Sista datum att ansöka är söndagen 31 januari 2021.

Vinsten består av ett pris till ett värde av 10 000 kr. Du får även chansen att lära känna nyckelpersoner hos SkandiaMäklarna vilket ger en unik möjlighet att stärka ditt egna varumärke i branschen.

Årets jury


Eva Prien - Utbildningsansvarig, Mäklarsamfundet, Henrik Olausson - VD, SkandiaMäklarna, Darya Fuad - Trainee och Årets Mäklarstudent 2020, Alexandra Eklöf - Brand Activation Manager, Universum

Vi på SkandiaMäklarna ser fram emot din ansökan!

Lycka till!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm