Gå direkt till innehåll
Darya Fuad är årets mäklarstudent 2020 - Fotograf Maja Kruegle.
Darya Fuad är årets mäklarstudent 2020 - Fotograf Maja Kruegle.

Nyhet -

Årets mäklarstudent 2020 - Darya Fuad

I torsdags avgjordes tävlingen Årets Mäklarstudent. SkandiaMäklarna vill uppmärksamma framtida talanger, därför delar vi årligen ut detta priset tillsammans med Universum. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och precis som vi brinner för mäklaryrket.

Årets mäklarstudent 2020 är Darya Fuad ifrån Linköping. Darya läser till mäklare via distansutbildningen Lexicon.

Motiveringen lyder:

Vinnaren av priset Årets mäklarstudent 2020 är en mycket ödmjuk och målmedveten person som har en tydlig plan och arbetar hårt för att nå sina uppsatta mål. Han förstår att långsiktiga relationer till kunderna och kvalité i varje bostadsaffär är fundamentalt för en långsiktighet i branschen. Kundservice och försäljning är gemensamma nämnare genom karriären och idag visar han på en enorm motivation då han studerar och samtidigt arbetar heltid på ett mäklarkontor.

Darya, vad betyder det här priset för dig?

– Jag ser det som ett kvitto på att jag är på rätt spår. Det bevisar att jag har gjort ett yrkesval som verkligen passar mig och mina ambitioner.

Varför tror du att du vann - berätta mer om vägen hit?

– Jag blev nyfiken på fastighetsbranschen och valde att avsluta mitt företag inom försäljning för att utbilda mig till fastighetsmäklare. Jag kartlade mina kontakter och fick möjlighet att erbjuda en fastighetsombildning till en mäklarbyrå. Den byrå som jag valde att satsa på och som såg mina ambitioner var SkandiaMäklarna. Jag arbetar idag med att boka in kundmöten till mina kollegor, assistera där behov finns samt utbildar internt hur man lägger upp ett kundsamtal på bästa sätt. Jag har stuckit ut genom det lilla extra och därför tror jag att jag vann. 

Vad är nästa steg? 

– Att bli färdig med studierna, börja mäkla och göra det jag är bäst på – att sälja. Femårsplanen är att bygga upp ett bra kontaktnätverk, förmedla så mycket jag kan, självklart med kvalitet, och att starta ett eget kontor på SkandiaMäklarna.

Om tävlingen 

Bakom tävlingen står Universum och SkandiaMäklarna. Den riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare och drivs i syfte att premiera och lyfta fram bra studenter inom området. Läs mer om tävlingen på Universums hemsida

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Petra Selenius

Petra Selenius

Presskontakt Marknadschef Marknad och kommunikation +46 73-367 98 20

Relaterade nyheter