Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna Västerås har utsetts till Årets kontor 2022
SkandiaMäklarna Västerås har utsetts till Årets kontor 2022

Pressmeddelande -

SkandiaMäklarna Västerås utsedda till Årets kontor 2022

Med störst marknadsandel i stan och högre omsättning än under rekordåret 2021 har SkandiaMäklarna Västerås utsetts till Årets kontor 2022 i den stora fastighetsmäklarkedjan. Kontorschefen Ronny Nocera är förstås stolt och blickar framåt mot ett fortsatt utmanande 2023.

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med sammanlagt ungefär 100 lokalkontor, främst i Sverige men även i Spanien och Portugal. I slutet av januari varje år utser kedjan sitt bästa kontor under föregående år.

All-time-high och störst i Västerås
Årets kontor 2022 blev SkandiaMäklarna Västerås, med motiveringen att kontoret inte bara gjorde all-time-high i omsättning under det urstarka året 2021, utan faktiskt slog nytt rekord igen under det betydligt tuffare 2022 – samtidigt som rekommendationsfaktorn NPS (Net Promoter Score) ökade med 5 enheter.

- Jag är enormt stolt över vad vi har åstadkommit. Förutom att vi verkligen jobbar som ett lag med starkt driv och affärsfokus, försöker vi också tänka och göra saker annorlunda än andra. Det gäller allt från rekrytering och onboarding till kundbemötande, uppföljning och vår inställning i vardagen, säger kontorschefen Ronny Nocera.

Sedan 1 januari 2022 har SkandiaMäklarna också störst marknadsandel i Västerås, med närmare 15 procent av de genomförda bostadsaffärerna.

Fortsatt tuff marknad utan snabb rekyl i sikte
Ronny Nocera ser framåt med tillförsikt, även om marknadsförutsättningarna har förändrats mycket jämfört med de starka åren 2020 och 2021:

- Jag tror att bostadsmarknaden kommer fortsätta vara tuff en tid framöver. Utifrån de faktorer vi ser idag är det svårt att se någon snabb rekyl uppåt. Förhoppningsvis kan priserna stabiliseras under året, så att köpare och säljare får lättare att mötas. En trögare marknad är förstås en utmaning för oss som mäklare, men det innebär också möjligheter att ta ytterligare marknadsandelar genom att prestera bättre än våra konkurrenter.

För mer information, vänligen kontakta:
Ronny Nocera, kontorschef, SkandiaMäklarna Västerås, 070-971 37 90
ronny.nocera@skandiamaklarna.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm