Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SkandiaMäklarna klättrar uppåt på SKIs kundnöjdhetsmätning

Varje år genomför Svenskt kvalitetsindex en undersökning gällande hur nöjda kunder är med sina fastighetsmäklare.

Medan alla i branschen backar klättrar SkandiaMäklarna uppåt och hamnar i år på en fin andraplats med ett kundnöjdhetsindex på 70,3. Bland annat uppmärksammas vår goda image och service, något vi såklart är mycket glada och stolta över.

Tack till alla våra fina kunder.

För att läsa hela SKIs artikel om branschundersökningen klicka på länken nedan:

http://www.kvalitetsindex.se/wp-content/uploads/2018/11/SKI-Fastighetsm%C3%A4klare-2018.pdf

För mer information, kontakta:

Henrik Olausson, VD, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 00, henrik.olaussonselenius@skandiamaklarna.se

Petra Selenius, marknadschef SkandiaMäklarna, 0733-67 98 20

Petra.selenius@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är en av Sveriges främsta fastighetsmäklarkedjor med cirka 550 medarbetare på 110 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kunskap inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fritidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende med verksamhet i Sverige och Spanien. Läs mer på www.skandiamaklarna.se

Ämnen


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i både Sverige och Spanien.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm