Gå direkt till innehåll
Andreas Moritz tillträder som ny VD för SkandiaMäklarna AB
Andreas Moritz tillträder som ny VD för SkandiaMäklarna AB

Pressmeddelande -

Andreas Moritz tillträder som ny VD för SkandiaMäklarna AB

Andreas Moritz tillträder den 8 mars som VD för SkandiaMäklarna AB. Andreas kommer närmast från rollen som försäljnings- och operativ chef på Svensk Fastighetsförmedling där han arbetat de senaste fem åren.

- Som ett led i vår strävan att stärka vår konkurrenskraft, ta marknadsandelar och förbättra både kundnyttan och erbjudandet till våra franchisetagare och medarbetare har vi anställt Andreas Moritz som ny VD för SkandiaMäklarna AB. Med sin långa erfarenhet ifrån branschen är han perfekt för rollen, säger Fredrik Helmstrand, styrelseordförande på SkandiaMäklarna.

- Jag ser framemot att få leda SkandiaMäklarna till nästa nivå och stärka positionen som den ledande premiumaktören på bostadsmarknaden, säger Andreas.

  Förutom Svensk Fastighetsförmedling har Andreas Moritz ett längre förflutet inom finansbranschen på bland annat SEB där han innehaft olika ledande roller.

  Andreas har stor erfarenhet av att driva försäljning och har stor kunskap om förändringsarbete. Nu får han uppdraget att leda SkandiaMäklarna AB mot nya framgångar.

  Det är med glädje och stolthet vi välkomnar Andreas till SkandiaMäklarna-familjen! avslutar Fredrik Helmstrand, styrelseordförande på SkandiaMäklarna.

  För mer information, kontakta:

  Andreas Moritz, VD, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 00, andreas.moritz@skandiamaklarna.se

  Fredrik Helmstrand, Styrelseordförande SkandiaMäklarna, 0733-67 99 00,  fredrik.helmstrand@skandiamaklarna.se

  Ämnen

  Taggar


  SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

  Presskontakt

  Andreas Moritz

  Andreas Moritz

  Presskontakt VD +46 73-367 98 00

  Relaterade nyheter

  SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

  SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

  SkandiaMäklarna
  Vasagatan 16
  111 20 Stockholm