Gå direkt till innehåll
Årets Mäklarstudent 2023 - Gabriella Vernersson
Årets Mäklarstudent 2023 - Gabriella Vernersson

Nyhet -

Vinnaren av Årets Mäklarstudent 2023: Gabriella Vernersson!

Årets Mäklarstudent 2023 är ett pris som delas ut av SkandiaMäklarna i samarbete med Universum. Så här lyder motiveringen till varför Gabriella Vernersson får priset i år:

"Årets Mäklarstudent sticker ut med sin fingertoppskänsla när det gäller balansen mellan affärsmässighet, tydligt resultatdriv och genomgående fokus på service & relationer i sitt redan etablerade arbetssätt. Hon har en förmåga att komma in i en kontext med både pondus och positivitet som en reflekterande, varm och lyhörd person som agerar med omtanke för sina kunder och omgivning i alla led.

Hon tar stort ansvar för sin väg framåt och ser till att vara förberedd på alla sätt som går – samtidigt som det finns en tydlig, och inspirerande, vilja att få till helheten med work-life-balance där välmående och långvarighet i sitt yrke är prioriterat.

Detta tror vi är nyckeln till ett hållbart arbetsliv oavsett bransch och Årets Mäklarstudent är en därmed, i kombination med sitt hårda slit med skola och arbete parallellt, en förebild inom och utanför mäklarrollen."

Grattis Gabriella, vad betyder det här priset för dig?

- Det är en tuff utbildning och alla som lyckas ta sig igenom den förtjänar att bli Årets mäklarstudent, så den här utmärkelsen betyder oerhört mycket för mig. Målet att lyckas med utbildningen och få min registrering har varit min ledstjärna genom den tuffaste tiden i mitt liv. Jag förlorade min mamma halvvägs in i studierna och då hon var den som alltid stått mig allra närmst gjorde den djupa sorgen det tufft att ta mig genom vardagen. Men jag vet att hennes önskan hade varit att jag uppfyller min stora dröm om att bli mäklare vilket gör den här vinsten otroligt betydelsefull och jag vet att hon hade varit lika stolt som jag är.


Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm