Gå direkt till innehåll
Vinnaren av Årets Mäklarstudent 2022: Max Hjertqvist!

Nyhet -

Vinnaren av Årets Mäklarstudent 2022: Max Hjertqvist!

Tillsammans med Universum söker SkandiaMäklarna varje år Årets Mäklarstudent. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och som verkligen brinner för mäklaryrket! Max studerar idag till Fastighetsmäklare via FEI och tar sin examen till sommaren. Så här lyder motiveringen:

"Vinnare av priset Årets Mäklarstudent 2022 går till en student som inte bara visat otroligt hög höjd gällande ambition, disciplin och glädje för arbetet – utan som även har stöttat och hjälpt sina klasskamrater under studietiden. Han pusslar ihop livet med studier, familj och arbete där målbilden är att kunna göra just det – balansera det hela för ett hållbart liv och karriär på sikt. Med kundnöjdhet och det lilla extra som fokus i varje del har studenten inte bara topp levererat sina studieresultat utan även fått utmärkelser som årets säljare på sitt arbete vid sidan om. Med detta pannben, hjärta för sina medmänniskor och kvalité som ledord i allt han gör kommer detta bli en stjärna att räkna med i branschen framåt."

GRATTIS MAX! Så här säger han själv om sin förstaplats:

- Att jag vann Årets Mäklarstudent betyder jättemycket för mig! När jag bestämde mig för att börja studera till fastighetsmäklare så hade jag direkt en uppförsbacke, skolan har aldrig varit något för mig och jag har heller inte fullständiga gymnasiebetyg. Men jag bestämde mig för att detta var något jag ville och gav 110% från start. Och idag så har jag fått VG på samtliga tentor och vunnit pris som Årets Mäklarstudent.

Jag har bevisat för mig själv och förhoppningsvis för andra att med struktur och driv så kan jag gå hur långt som helst!  Jag är tacksam för min familjs stöd och för att min fru har möjliggjort att jag kunnat studera kvällar, helger samtidigt som jag arbetat 100%.  

Jag går in med en ödmjuk inställning i mäklaryrket och med en tro om att jag kommer särskilja mig positivt och göra det lilla extra som fastighetsmäklare. Ser fram emot att ta rygg på mina grymma kollegor på kontoret i Västerås för att sedan fightas i toppen på sikt.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm