Gå direkt till innehåll
Invigning av SkandiaMäklarna i Kristianstad
Invigning av SkandiaMäklarna i Kristianstad

Nyhet -

SkandiaMäklarna slår upp dörrarna i Kristianstad

För bara några veckor sedan öppnade SkandiaMäklarna upp ett nytt kontor i Kristianstad.
Vi är redan starka och väletablerade i södra och mellersta Skåne och ser fram emot att starta upp i nordöstra Skåne,” säger Andreas Moritz, VD.

I början av juni gick stjärnmäklaren Jetmir Isufi in som franchisetagare för det nyöppnade kontoret. Isufi avslutade sin resa på Svensk Fastighetsförmedling med att vara marknadsledande i Kristianstad. Agendan är att få Kristianstadskontoret att återigen bli marknadsledande och samtidigt ha kul på jobbet. ”Jag ser fram emot att göra affärer igen och samtidigt få möjligheten att utveckla ett vinnande team,” säger Isufi.

Vi är alltid ute efter att attrahera bra medarbetare, det är extra kul att rekrytera en välkänd och etablerad mäklarprofil som Jetmir,” säger Moritz och fortsätter: ”Detta är ytterligare ett tecken på att vi på SkandiaMäklarna är attraktiva arbetsgivare med bra franchiseerbjudande.”

SkandiaMäklarna vill göra skillnad där vi finns, och är därför hela tiden ute efter att leta och spana efter talanger och duktiga mäklare som vill ta nästa steg. ”Jag valde SkandiaMäklarna just för att det är ett premiumvarumärke, och om du vill ha ett tydligt och framgångsrikt arbetssätt bör alla led genomsyras av just premium,” berättar Isufi.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm