Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna rekryterar ny franchisetagare till Saltsjöbaden

Nyhet -

SkandiaMäklarna rekryterar ny franchisetagare till Saltsjöbaden

Vi är stolta över att välkomna ett bekant ansikte tillbaka till SkandiaMäklarna. Karin Schwyzer är sedan november åter på plats, men denna gång kliver hon in som franchisetagare i Saltsjöbaden. Vi hade nöjet att sitta ner och prata med Karin för att lära oss mer om vad som driver henne och hur hon planerar att fortsätta framgången på SkandiaMäklarna.

Karin, med sin glädje, bestämdhet och ödmjukhet, personifierar verkligen SkandiaMäklarnas värderingar. Utöver den passion Karin har för mäklarbranschen, är det glädjen att spendera tid med familj och vänner som får livet att kännas komplett. I skidbacken eller på tennisplanen trivs Karin bäst, och det är den energin som denne tar med sig till sitt arbete på SkandiaMäklarna.

Vi frågade Karin om det bästa mäklartipset, och svaret var kort men kraftfullt: "Tålamod!" Det är tydligt att hon har förstått att framgång i mäklarbranschen kräver tålamod och uthållighet.

När det gäller framtidsplanerna för Karin och kontoret, är fokus klart: "Komma på plats och ta marknadsandelar." Det är en tydlig vision som bådar gott för både SkandiaMäklarna och de framtida kunderna.

Avslutningsvis delar Karin sitt bästa råd för de som vill ta nästa steg och bli franchisetagare: "Bygg ett bra pålitligt team runt dig, delegera när tillfälle ges." Det är tydligt att Karin förstår värdet av teamwork och att ha en stark kärna av medarbetare för att uppnå långsiktig framgång.

Vi är glada över att ha dig tillbaka och ser fram emot att följa din resa med SkandiaMäklarna. Med glädje, bestämdhet och ödmjukhet kommer Karin att fortsätta göra avtryck på mäklarmarknaden och stärka SkandiaMäklarnas rykte som en ledande aktör inom branschen.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna

Vasagatan 16
111 20 Stockholm