Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna – Nionde året i rad som Karriärföretag!

Nyhet -

SkandiaMäklarna – Nionde året i rad som Karriärföretag!

Det är med stor stolthet och glädje som vi kan meddela att SkandiaMäklarna för nionde året i rad blivit utsedda till Karriärföretag! Vi är därmed, bland alla fastighetsmäklarbolag, det enda varumärket som fått den här utmärkelsen så här många år i rad. Därmed är vi också fortsatt en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, något att verkligen vara stolta över – överlag och lite extra i den tuffa marknaden vi alla går genom nu. Nedan kan ni läsa årets motivering:

”SkandiaMäklarna är det självklara valet för den som vill utvecklas och trivas i en framgångsrik fastighetsmäklarverksamhet. Med en stark position på marknaden och ett välrenommerat namn har företaget skapat en arbetsplats där kompetens och engagemang står i fokus. Här ges du möjligheten att vara en del av ett vinnande team och att vara med och skapa framgångsrika bostadsaffärer för kunderna. Med en kultur präglad av samarbete och yrkesstolthet är SkandiaMäklarna en attraktiv arbetsgivare som ger dig utrymme att växa och trivas i en bransch som förmedlar människors drömmar om sina hem.”

Andreas Moritz, vd på SkandiaMäklarna, är stolt över alla engagerade medarbetare som möjliggör att vi fortsätter vara ett Karriärföretag: "Det är otroligt roligt att få denna utmärkelse i vad som nu nästan är ett decennium, då det är ett kvitto på det genomtänkta arbete vi gör för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare."

Vill du också bli en del av SkandiaMäklarna? Ansök redan idag på jobba.skandiamaklarna.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm