Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna Linköping
SkandiaMäklarna Linköping

Nyhet -

SkandiaMäklarna i Linköping är Årets Kontor 2021

Linköping gjorde ett riktigt starkt år 2021 och blev nyligen utsedda till Årets kontor inom SkandiaMäklarna. Under året förmedlade de 900 drömhem och är den största mäklarkedjan i Linköping. Statistiken visar att kunderna uppskattar den kvalitet som kontoret levererar.

Henrik Arkelskog, franchisetagare på SkandiaMäklarna Linköping är stolt, glad och lycklig över priset.

- Långsiktigt arbete lönar sig. Under 2021 ökade vi omsättningen med 42%. Mina kollegor har lagt ofantligt med tid på varje affär för att följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har kommit med. Vi har haft högre krav på oss själva och det är garanterat en av många anledningar till att vi är marknadsledande i Linköping. Det tänker vi fortsätta att vara!

SkandiaMäklarnas VD Andreas Moritz säger så här om utnämningen.

- Det är imponerande att öka sin försäljning över 40% från redan höga nivåer. SkandiaMäklarna i Linköping har byggt ett riktigt bra team där alla är med och bidrar till framgången.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm