Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna – ett vinnande lag

Nyhet -

SkandiaMäklarna – ett vinnande lag

SkandiaMäklarna erbjuder mer än bara en arbetsplats; hos oss finner du en gemenskap där varje individ är en viktig del av vårt framgångsrika team. Vi tror på att sammanfläta sälj, kompetens, gemenskap och innovation för att skapa den idealiska arbetsmiljön. Vi är en av Sveriges största mäklarkedjor, och vårt huvudkontor består av dedikerade personer som brinner för att leverera bästa möjliga service till både mäklare och kunder.

SkandiaMäklarna, som grundades 1980, är ett företag som står för både stabilitet och kvalitet med kundfokus i centrum. En av våra främsta fördelar är det starka stöd och de resurser vi erbjuder våra medarbetare. Från mäklarsystem till marknadsföringsverktyg och administrativt stöd, finns vi här för att underlätta och stötta din framgång. För oss är det inte en fråga om att vara störst, utan om att vara bäst – och det återspeglas i allt vi gör.

”De senaste åren har vi satsat på att lyfta varumärket ytterligare och fortsätta vår premiumresa genom att anställa personal med spetskompetens, lansera en ny hemsida, breddat kunderbjudandet och utvecklat kundresan,” berättar VD Andreas Moritz.

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller att erbjuda våra medarbetare de bästa verktygen, systemen och utbildningarna. Från coaching och workshops inom sälj, ledarskap och marknadsföring till tillgång till branschexperter, investerar vi i din framtid hos oss.

SkandiaMäklarna välkomnar rätt profiler och hos oss finns möjligheter till tillväxt och framsteg. Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till Karriärsföretag åtta år i rad och under det senaste året har vi rekryterat några av de mest engagerade mäklarna runt om i landet och fortsätter öppna upp nya kontor både i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna öppnade nyligen upp dörrarna även i Ystad, och kontoret beskriver valet av kedja enligt följande: ”Vårt intryck av SkandiaMäklarna har alltid varit att de står för kvalitet och strävar efter att alltid ligga i framkant, och det intrycket har bara förstärkts. Den höga nivå de sätter för hela kedjan och oss som kontor märks tydligt på huvudkontorets arbetssätt, det material, stöd, utbildningar och riktlinjer de tillhandahåller. Ett stort plus är alla de starka grannkontor som vi nu har ett jättebra samarbete med.”

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm