Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna ett karriärföretag
SkandiaMäklarna ett karriärföretag

Nyhet -

SkandiaMäklarna en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare IGEN

För åttonde året i rad får SkandiaMäklarna utmärkelsen som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Det är på listan över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Motiveringen lyder:

”Inom en konkurrenskraftig bransch sticker SkandiaMäklarna ut med sin unika företagskultur. De lockar till sig stjärnmäklare genom att erbjuda en spännande arbetsplats där det finns utrymme för utveckling. SkandiaMäklarna är övertygade om att vara sig själv är receptet på en lyckad karriär som mäklare.

Därmed jobbar de aktivt för att skapa förutsättningarna så att kollegorna kan nå sina egna satta mål. Det är med andra ord ingen slump att SkandiaMäklarna har blivit utsedda till ett Karriärföretag 8 år i rad”


Sanna Österström, People & Culture Manager på SkandiaMäklarna, är mycket stolt över utmärkelsen.

- Det visar att vårt sätt att arbeta över tid också går hem hos målgruppen vi fokuserar på. Viktigt att poängtera är att detta inte är något man bara får – man förtjänar det. Vi ska vara extra stolta över att vi håller över tid och att vår företagskultur är attraktiv, då som nu!



    Sanna Österström, sanna.osterstrom@skandiamaklarna.se 0733-67 98 80

    Ämnen

    Kategorier

    Kontakter

    Andreas Moritz

    Andreas Moritz

    Presskontakt VD +46 73-367 98 00

    SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

    SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

    SkandiaMäklarna
    Vasagatan 16
    111 20 Stockholm