Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna branschledande när studenterna får säga sitt

Nyhet -

SkandiaMäklarna branschledande när studenterna får säga sitt

I senaste studentmätningen som görs av Universum där alla lärosäten som utbildar fastighetsmäklare är med, visar resultaten att SkandiaMäklarna uppfattas och beskrivs som både trendiga, konkurrenskraftiga och nytänkande!

SkandiaMäklarna är högst rankade av alla kedjor när det gäller bland annat hög framtida inkomst, variation av uppdrag, kreativ och dynamisk arbetsmiljö, ledare som stöttar ens utveckling och snabbt avancemang.

SkandiaMäklarna upplevs också som den arbetsgivare som ger bäst erkännande utifrån individuella prestationer, är bäst referens för framtiden (CV-värde), uppmuntrar till balans mellan arbete-, och privatliv samt erbjuder ett utmanande arbete med stort eget ansvar.

Slutligen så är SkandiaMäklarna den arbetsgivaren som uppfattas ha högst prestationsfokus i en vänlig arbetsmiljö, flexibla arbetsvillkor och sist men inte minst: framgång på sin marknad. Alla samtliga variabler som undersökningar gång på gång visar hamnar i topp när det handlar om vad man som arbetstagare tittar på inför valet av arbetsgivare.

- Det är ytterligare ett kvitto på att vårt arbete med studenter ger resultat och att vår strategi att profilera oss som premium med stora möjligheter för engagerade och framåtlutade profiler som även vill hålla över tid – faktiskt fungerar. Otroligt kul och detta är något vi är väldigt stolta över - Sanna Österström, People & Culture Manager.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna

Vasagatan 16
111 20 Stockholm