Gå direkt till innehåll
Låt oss presentera Årets Mäklarstudent 2024: Daniel Månér!

Nyhet -

Låt oss presentera Årets Mäklarstudent 2024: Daniel Månér!

Tillsammans med Universum delar SkandiaMäklarna årligen ut priset Årets Mäklarstudent. I år tilldelades priset Daniel Månér, med motiveringen:

"Vinnaren har genom sin studieperiod visat både engagemang, kunnande och driv genom att framgångsrikt kombinera sina studier med familjeliv och jobb. Denna person har trots motgångar under resan aldrig gett upp och alltid jobbat hårdare för att följa sina drömmar att bli fastighetsmäklare. Vidare har personen redan, trots en svår marknad och som nyexaminerad, påbörjat sin mäklarkarriär på ett framgångsrikt och kreativt sätt.

Vinnarens energi och arbetsglädje lyser igenom och tar sig alltid för uppgifterna med ett leende på läpparna. En positiv inställning och attityd i kombination med att motivera och inspirera, såväl kollegor som kunder, är en viktig tillgång som kommer vara till stor nytta i denna persons fortsätta framgång. Vi är övertygade om att vinnarens gemensamma egenskaper och positivitet kommer göra denna till en fastighetsmäklare att vara stolt över, och vi ser fram emot att följa honom i karriären. Vi har äran att tillkännage att Daniel Månér har utsetts till Årets Mäklarstudent 2024.”

Grattis Daniel, vad betyder det här priset för dig?

- ”Otroligt mycket då studietiden har varit lite av en berg och dalbana för mig. Med ett heltidsarbete och familj vid ena sidan kombinerat med studier så var det tufft ska jag ärligt säga. Många gånger såg jag inte slutet av tunneln och jag tror att många kan känna igen sig i det, men jag gav inte upp och att då få ett pris som bevisar att ger du inte upp så kommer det att löna sig. Jag är otroligt glad och tacksam för detta!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna

Vasagatan 16
111 20 Stockholm