Gå direkt till innehåll
Joakim Andersson, Stockholm Vasastan
Joakim Andersson, Stockholm Vasastan

Nyhet -

Joakim Andersson är Årets Mäklare 2021

Med 136 sålda bostäder och en omsättning på 11,5 miljoner kronor är Joakim Andersson från Stockholm Vasastan för andra året i rad Årets Mäklare.

Med det fantastiska resultatet satte han ett nytt rekord i kedjan, som första mäklare på SkandiaMäklarna att nå den magiska 11 miljoners gränsen.

Joakim, stort grattis, vad säger du?

- Tack! Jag är glad, stolt och samtidigt galet imponerad över vilken hög nivå mäklarna, assistenterna, kontorscheferna med flera i kedjan håller. SkandiaMäklarna har verkligen den arbetskultur jag trivs i, och med rätt fokus på kvalité för att kunna leverera den tjänsten jag står för.


SkandiaMäklarnas VD Andreas Moritz gläds åt Joakims framgångar:

- Joakim sätter alltid kunden i fokus och har genom ett strukturerat och målmedvetet arbete satt nya rekord på ett imponerande sätt!

    Ämnen

    Kategorier

    Kontakter

    Andreas Moritz

    Andreas Moritz

    Presskontakt VD +46 73-367 98 00

    SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

    SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

    SkandiaMäklarna
    Vasagatan 16
    111 20 Stockholm