Gå direkt till innehåll
Emma Borgström: ”Var dig själv, det kommer du längst på.”

Nyhet -

Emma Borgström: ”Var dig själv, det kommer du längst på.”

Att vara mäklare är inte bara att sälja hus; det handlar om att skapa relationer, förstå kundernas behov och balansera privatlivet. Emma Borgström, SkandiaMäklarna Linköping, en hängiven mäklare med snart sex års erfarenhet, delar sina framgångsfaktorer och passion för arbetet.

Emma blickar tillbaka på sitt val att bli mäklare, influerad av en familj med en lång historia inom försäljning. "Jag ville kombinera mitt arbete med det jag älskar mest - att hjälpa människor med ett av deras största livsbeslut,” säger Emma.

Driven av att skapa nöjda kunder och stödja sina säljare, lyfter Emma fram entusiasmen som motorn bakom hennes engagemang. Det återspeglas i hennes imponerande meriter som Flest Sålda Bostäder 2020-2022 och Flest Rekommendationer 2021-2022.

Emma avslöjar hemligheten bakom sina utmärkelser - hårt arbete och äkta passion. "Jobbar du mycket med något du genuint älskar, känns det aldrig som arbete. Varje försäljning kräver en egen strategi, och det handlar om att se vad som är bäst för varje kund.”

Hon fortsätter med att berätta att hon även värderar kundrelationerna, ser till att sätta rätt pris och jobbar aktivt med kommande objekt: ”Vi har ett otroligt starkt koncept hos oss på SkandiaMäklarna som hjälper våra kunder att förbereda inför försäljning. Konceptet REDO är något jag verkligen tror på då det hjälper våra kunder ta pulsen på marknaden – dels för att se om vi har satt ett korrekt pris, dels för att se om just det objektet är attraktivt på marknaden. Nu när marknaden svänger väldigt upp och ned är det desto viktigare att skanna av marknaden innan en skarp försäljning.”

Att jonglera mäklaryrket som nybliven förälder livet är ingen enkel uppgift. Emma delar sina erfarenheter om att hitta balansen. "Det har fungerat att jobba med bebis, men samtidigt varit otroligt utmanande. Det gäller att optimera tiden dag för dag…” och fortsätter: ”Jag har helt enkelt försökt att vara så pass närvarande på jobbet som det bara har gått att vara i kombination med att vara närvarande som mamma. Ralph har även följt med mig på visningar vilket faktiskt några gånger resulterat i bud på plats. Han charmar alla, till och med så pass att han helt enkelt genererar bud!

I en framtidsspaning för 2024 ser hon en stabiliserad bostadsmarknad och hoppas på fler budgivningar på en mer normal prisnivå.

Emma avslutar med att hylla den starka gemenskapen hos SkandiaMäklarna, både som kedja och lokalkontor: "Vi är som en liten jobbfamilj som ser efter varandra. Tillsammans är vi ett otroligt bra team!"

För henne är mäklaryrket mer än bara ett yrke; det är en passion som genomsyrar hennes arbete och skapar långvariga relationer, vilket har blivit nyckeln till hennes framgång som mäklare hos SkandiaMäklarna.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna

Vasagatan 16
111 20 Stockholm