Gå direkt till innehåll
Andreas Moritz Årets VD inom Employer Branding

Nyhet -

Andreas Moritz Årets VD inom Employer Branding

SkandiaMäklarnas VD Andreas Moritz har fått utmärkelsen – Årets VD i Universum Employer Branding Awards.

Priset tilldelas en vd som till fullo förstår vikten av ett aktivt arbete med talangfrågorna. Denna förståelse yttrar sig genom ett starkt engagemang i frågorna och ett aktivt stöd till de som ansvarar för organisationens talangarbete.

Juryn består av tre HR-veteraner med stor passion och erfarenhet inom både HR och Employer branding. Två externa personer, samt en representant från Universum.

Juryn ger utmärkelsen med följande motivering:

"I en av de mest konkurrensutsatta branscherna krävs att alla bidrar för att attrahera rätt kompetens och här blir VD:ns insats avgörande.

Att sätta talangfrågan högt på agendan, att delta i diskussioner om hur man särskiljer sig och att medverka i rekryteringsevent är saker som visar på denna VD:s engagemang i frågan."

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm