Gå direkt till innehåll
Josephine Lundmark är Årets Mäklarstudent 2021 - Fotograf: Christian Ekstrand
Josephine Lundmark är Årets Mäklarstudent 2021 - Fotograf: Christian Ekstrand

Nyhet -

Årets mäklarstudent 2021 – Josephine Lundmark

Den 18 mars delades priset ut till Årets Mäklarstudent 2021. För att uppmärksamma framtida talanger delar SkandiaMäklarna tillsammans med Universum årligen ut detta pris. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och precis som vi brinner för mäklaryrket.

Årets mäklarstudent 2021 är Josephine Lundmark från Linköping. Josephine läser till mäklare via distansutbildningen Lexicon.

Motiveringen lyder:

Genom sin respekt för bostadsaffären och alla stora känslor den kan medföra för säljare och köpare har Årets Mäklarstudent ett genuint engagemang att hålla en hög kvalité och skapa trygghet för alla kunder. Detta genom att vara sig själv. Här finns en enorm målmedvetenhet och ett stort intresse för bostadsmarknaden i stort.

Med sin säljbakgrund finns både behovsanalys och merförsäljning inbyggt. Här finns även en djup förståelse av vikten av att sätta tydliga mål som kan brytas ned per dag.

Josephine, stort grattis till priset Årets Mäklarstudent 2021. Hur känns det?

- Det känns helt fantastiskt att få äran att vinna detta pris! Jag är så glad och stolt över det!

Vad betyder det här priset för dig?

- Det här priset visar att jag är på rätt plats och har tänkt helt rätt genom mitt val av yrke. Det betyder jättemycket för mig och starten av min nya karriär.

Vad tror du är nyckel till din framgång?

- Jag tror att nyckeln till min framgång är dels den erfarenhet jag besitter från tidigare yrken, men också att jag sätter upp mål och vågar satsa helhjärtat på det jag tror på.

Om bara några veckor så kan du titulera dig som fastighetsmäklare. Vad har du satt för mål för 2021?

- Det är så häftigt att jag snart får titulera mig som fastighetsmäklare! Det är något som jag har drömt om sedan många år tillbaka. Målet för 2021, förutom att få den praktiska kunskapen, är att arbeta in mitt namn som fastighetsmäklare i Linköping och komma över mitt försäljningsmål för 2021.

Om tävlingen

Bakom tävlingen står Universum och SkandiaMäklarna. Den riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare och drivs i syfte att premiera och lyfta fram bra studenter inom området. Läs mer om tävlingen på Universums hemsida

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm