Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna är en av finalisterna till utmärkelsen "Newsroom of the year Sweden"
SkandiaMäklarna är en av finalisterna till utmärkelsen "Newsroom of the year Sweden"

Blogginlägg -

SkandiaMäklarna är en av finalisterna till Nordic Digital PR Awards 2020

I över 10 år har Mynewsdesk arrangerat Digital PR Awards för att hylla och lyfta fram företag och organisationer för sitt PR- och kommunikationsarbete. Vinnarna av Nordic Digital PR Awards 2020 presenteras 17 mars. Läs mer om tävlingen här.

Som en av 6 nominerade till utmärkelsen Newsroom of the Year Sweden finns SkandiaMäklarna.

Motiveringen lyder: "A great mix of important company updates and educationally content about the industry makes SkandiaMäklarnas newsroom special. They show that great content can strengthen the brand and impress the media."

- Det är så fantastiskt kul att vårt arbete uppmärksammas! Vi är otroligt stolta över att vara en av finalisterna som handplockats från över 150 bidrag, säger Petra Selenius marknadschef på SkandiaMäklarna.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm