Gå direkt till innehåll
Triss i damer i Skåne

Pressmeddelande -

Triss i damer i Skåne

Tre kontor, tre franchisetagare, fem medarbetare och en grym lokalkännedom. Teamet i Höör, Kävlinge och Eslöv har skapat ett effektivt sätt att samarbeta och kan därför täcka in ett stort område i Skåne. Mixen av åldrar och personligheter skapar energi, flexibilitet och ett ännu bättre kunderbjudande.

SkandiaMäklarna i Skåne förstärktes i ett slag när det strategiska samarbetet med den lokala mäklarfirman Landgren inleddes 2018. Ur det samarbetet kommer också det nya teamet i Höör, Kävlinge och Eslöv. De tre franchisetagarna – Irja Forsberg Holst, Ann-Sofie Bredahl och Lena Sandmark – har alla sin bakgrund på Landgren.

Tillsammans med sina fem medarbetare har de byggt upp ett effektivt samarbete mellan de tre kontoren. Många frågor stäms av löpande på telefon och mejl, men teamet har också gemensamma månadsvisa frukostmöten och ett digitalt veckobrev.

Irja arbetar främst med övergripande bolagsfrågor, medan Ann-Sofie jobbar som mäklare i Eslöv, Höör, Hörby och Lena i Kävlinge. Med hjälp av tre anställda mäklare, en assistent och en supportfunktion kan de täcka in ett stort område i norra och västra Skåne.

Mångfald stärker kunderbjudandet

Irja Forsberg Holst berättar att mångfalden i teamet och den geografiska spridningen ger ett starkare kunderbjudande:

- Vår mix av åldrar, personligheter och erfarenheter skapar en härlig energi, flexibilitet och ett ännu bättre kunderbjudande. Vi äldre har kanske mer rutin, men de yngre har ett enormt driv och – som väntat – bättre koll på de nya digitala möjligheterna. Det finns också tydliga fördelar med att kunna samarbeta över ett så stort område, som delvis utgör samma marknad.

Efterfrågan på bostäder är stor, inte minst tack vare de förbättrade resmöjligheterna med Pågatågen. Till Lund tar det idag bara 7–15 minuter med tåget från Eslöv-Höör-Kävlinge. Samtidigt ligger priserna fortfarande tydligt under Lund och Malmö, vilket innebär en spännande potential i framtiden. Och i det gamla Scan-området i Kävlinge ska 1300 nya bostäder byggas.

Naturligt samarbete ger fördelar

- Samarbetet med SkandiaMäklarna känns både naturligt och fördelaktigt, enligt Irja. Landgren har byggt sin verksamhet på samma grundläggande värderingar och kvalitetsfokus. Med SkandiaMäklarna får Irja och hennes kollegor tillgång till flera synergier och stordriftsfördelar, till exempel bättre it-stöd och ett större kundregister.

I Stockholm, ungefär 45 mil norrut fågelvägen, gläds även SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson åt den starka utvecklingen i Skåne:

- Vi fortsätter att stärka positionen i Skåne och det är mycket positivt att Irja, Ann-Sofie och Lena kliver in som nya franchisetagare i Höör, Kävlinge och Eslöv. Jag önskar dem ett stort lycka till och ser fram emot vårt fortsatta samarbete.

Läs mer om Irja, Ann-Sofie och Lena här

För mer information, kontakta:

Henrik Olausson, VD, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 00, henrik.olaussonselenius@skandiamaklarna.se

Petra Selenius, marknadschef SkandiaMäklarna, 0733-67 98 20

Petra.selenius@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är en av Sveriges främsta fastighetsmäklarkedjor med cirka 550 medarbetare på 110 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kunskap inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fritidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende med verksamhet i Sverige och Spanien. Läs mer på www.skandiamaklarna.se

Ämnen


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i både Sverige och Spanien.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm