Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SkandiaMäklarna utsett till årets Karriärföretag 2019

Vi är superglada över att ha blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige.

Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals.

– Att vi på SkandiaMäklarna är 1 av de 100 utvalda arbetsgivare i Sverige som blivit utsedda till ett Karriärföretag känns helt fantastiskt! Det här bevisar att vi är en riktigt attraktiv arbetsplats, säger Marknadsansvarig Petra Selenius.

Juryns motivering

Juryn ger utmärkelsen Karriärföretag 2019 till SkandiaMäklarna med följande motivering:

”Med en gemenskaplig och mångkulturell arbetsmiljö engagerar SkandiaMäklarna sina medarbetare. Genom ett attraktivt arbete med Employer Branding inspirerar de både potentiella och nuvarande medarbetare. Med en kreativ miljö och en positiv arbetsplats utses härmed SkandiaMäklarna till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Om urvalsprocessen

Omkring 1000 företag och organisationer i Sverige har deltagit i urvalsprocessen. De har betygsatts av en expertpanel bestående av specialister inom HR, karriärrådgivning, webb och digital marknadsföring. Juryn har tittat på kriterier som organisationens karriärsidor på webbplatsen, närvaro i sociala kanaler, studentaktiviteter och attraktivitet som arbetsgivare i olika mätningar.

Connecta med oss idag och se våra karriärmöjligheter!

För mer information, kontakta:

Henrik Olausson, VD, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 00, henrik.olaussonselenius@skandiamaklarna.se

Petra Selenius, marknadschef SkandiaMäklarna, 0733-67 98 20

Petra.selenius@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är en av Sveriges främsta fastighetsmäklarkedjor med cirka 550 medarbetare på 110 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kunskap inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fritidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende med verksamhet i Sverige och Spanien. Läs mer på www.skandiamaklarna.se

Ämnen


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i både Sverige och Spanien.

Presskontakt

Petra Selenius

Petra Selenius

Presskontakt Marknadschef Marknad och kommunikation +46 73-367 98 20

Relaterade nyheter