Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna öppnar kontor i Kungälv, Göteborg

Pressmeddelande -

SkandiaMäklarna öppnar kontor i Kungälv, Göteborg

Sedan 1 februari, 2019 är Pontus Damm, John Andersson och Henrik Ånsund franchisetagare på ett nytt kontor i Kungälv, norr om Göteborg. Därmed fortsätter SkandiaMäklarna sin tillväxtresa och täcker även in närliggande marknader som Stenungssund och Ale.

Närmast kommer Pontus, John och Henrik från Göteborg Centrum och de har 15 års samlad erfarenhet. De är nu riktigt taggade på att få forma sin egen arbetsplats och vara en del av SkandiaMäklarnas framgångsresa på västkusten.

- SkandiaMäklarna är ett starkt och väletablerat varumärke. Vi ser mycket fram emot att bli en del av den ledande kvalitetsmäklaren och få satsa ordentligt på att etablera SkandiaMäklarna i Kungälv, Stenungssund och Ale, säger Pontus Damm.

Nytt kontor med beprövade arbetssätt

Att få öppna ett nytt, eget kontor på en attraktiv marknad är något som verkligen har lockat:

- Det är med stor glädje vi tar oss an utmaningen att fortsätta bygga upp SkandiaMäklarna här på västkusten. Vi gör det genom att ta vårt framgångsrika arbetssätt från Göteborg Centrum, tillsammans med SkandiaMäklarnas genomarbetade tjänst och erbjudande, till Kungälv, Ale och Stenungssund, säger John Andersson.

Det nya kontoret ligger på Torggatan 2 i Kungälv, se kontaktuppgifter.

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson ser etableringen i Kungälv som en del i företagets stärkta position på västkusten samt i Göteborg med omnejd.

- Det är mycket positivt att Pontus, John och Henrik tillsammans kommer driva det nya kontoret i Kungälv. De är tre dedikerade franchisetagare och mäklare, som har alla förutsättningar att lyckas väl. Det ska bli spännande att följa deras tillväxtresa.

För mer information, kontakta:

Henrik Olausson, VD, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 00, henrik.olaussonselenius@skandiamaklarna.se

Petra Selenius, marknadschef SkandiaMäklarna, 0733-67 98 20

Petra.selenius@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är en av Sveriges främsta fastighetsmäklarkedjor med cirka 550 medarbetare på 110 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kunskap inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fritidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende med verksamhet i Sverige och Spanien. Läs mer på www.skandiamaklarna.se

Ämnen


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i både Sverige och Spanien.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm