Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna byter mäklarsystem
SkandiaMäklarna byter mäklarsystem

Pressmeddelande -

SkandiaMäklarna byter till Quedro och Mspecs nya mäklarsystem

SkandiaMäklarna byter till Quedro och Mspecs nya CRM- och mäklarsystem. Genom tjänsten, som är helt ny på den svenska marknaden och bygger på en integrering av Quedro och Mspecs system, får SkandiaMäklarna ett komplett mäklarsystem med CRM och stöd för hela säljprocessen.

- Quedro och Mspecs har tillsammans presenterat en ny tjänst där våra användare får det absolut bästa från CRM och mäklarsystemstöd. Det är en tjänst med hög användarvänlighet av två system som nu blivit fullt integrerade i varandra, vilket ger oss ett riktigt bra stöd på vår fortsatta tillväxtresa. Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med Quedro och få inleda en relation med Mspecs, säger Henrik Olausson VD för SkandiaMäklarna.

För mer information kontakta:

Henrik Olausson, VD på SkandiaMäklarna: 073-367 98 00

Marie Martinsson, operativ chef på Mspecs: 072-155 58 19

Stefan Bjärkefur, VD på Quedro: 070-554 33 34

Fakta om SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige, Spanien och Portugal. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

Fakta om Mspecs, Mäklarsamfundet System i Sverige AB

Mspecs Mäklarsystem är ett mäklarsystem som utvecklats med ambitionen att underlätta vardagen för Sveriges fastighetsmäklare. Det är ett modernt, användarvänligt och driftssäkert system som ger mäklaren möjlighet att ägna sig åt sina kunder. Mspecs är ett dotterbolag till Mäklarsamfundet.

Fakta om Quedro

Quedro är ett svenskt IT-bolag som bistår fastighetsmäklare i Skandinavien och Europa med tjänster för försäljning, kundprocesser, analys och CRM. Quedro bygger sin verksamhet på en modern plattform och brett tjänsteutbud i kombination med starka lokala samarbeten på varje geografisk marknad.

Ämnen

Kategorier


SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm