Gå direkt till innehåll
SkandiaMäklarna Norrköping
SkandiaMäklarna Norrköping

Nyhet -

SkandiaMäklarna i Norrköping är 2019 stora vinnare!

Norrköpingskontoret har gjort ett riktigt starkt år och har de senaste åren överträffat sig själva gång på gång med både en allt högre marknadsandel och blev under 2019 marknadsledande på den lokala marknaden. Resan slutar inte där, under 2020 flyttar kontoret in till gemensamma lokaler med Danske Bank och ett helt nytt kontor öppnades i Finspång i mitten av januari.

Vad är framgångskonceptet för att lyckas så här bra?

- Vi har en härlig kultur på kontoret som vi skapat genom att vi gör mycket tillsammans. Det är högt till tak och vi både peppar varandra och skrattar extremt mycket tillsammans. Alla trivs verkligen med att vara här på kontoret och vi längtar tills måndagen när vi alla ses igen. Vi är som en stor familj, säger kontorschef Evelina Ågren.

Årets kontorschef Evelina Ågren arbetar väldigt målinriktat och strukturerat. Evelina ansvara även för rekryteringen till kontoret vilket har varit en succé. De har verkligen lyckats skapa ett starkt team med en enorm laganda.

- Vi är alla mycket imponerade över Evelinas och Norrköpings prestationer och ser framemot att följa dem på deras fortsatta tillväxtresa. Säger Henrik Olausson VD på SkandiaMäklarna.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

Relaterat innehåll

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm