Gå direkt till innehåll
Marie och Mollie nya franchisetagare i Örnsköldsvik
Marie och Mollie nya franchisetagare i Örnsköldsvik

Nyhet -

Marie och Mollie öppnar SkandiaMäklarna i Örnsköldsvik

Vi fortsätter att växa som kedja, då vi både blir fler mäklare och öppnar upp nya kontor. Sedan den 14 februari finns SkandiaMäklarna i Örnsköldsvik. Det är Marie och Mollie Gunnarsson som har öppnat på Skolgatan 4.

Marie Gunnarsson, bor i Ö-vik sedan 25 år och är i grunden Civilekonom som jobbat med försäljning i drygt 30 år.

Mollie Gunnarsson är född och uppväxt i Örnsköldsvik och är utbildad fastighetsmäklare och kommer närmast från annan etablerad byrå på orten.

Nu är planen att öppna upp verksamheten på vid gavel, få in någon mer mäklare som är med och formar ett vinnande team från start. Vi ska bli en aktör att räkna med på marknaden i Ö-vik.

- Att vi valt SkandiaMäklarna beror på att vi fått ett gott intryck av de personer vi träffat initialt. Enkelt och chosefritt! Vi har samma tänk vad gäller kvalitet i alla led, vikten av kundnöjdhet och att det visuella uttrycket i SkandiaMäklarna är mycket tilltalande.

  SkandiaMäklarnas VD Andreas Moritz välkomnar de båda till kedjan:

  - Det ska bli kul att följa Marie och Mollies resa, då de som mäklare hos konkurrent och även företagare på orten har stor lokal förankring.

  Ämnen

  Presskontakt

  Andreas Moritz

  Andreas Moritz

  Presskontakt VD +46 73-367 98 00

  SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

  SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

  SkandiaMäklarna
  Vasagatan 16
  111 20 Stockholm