Gå direkt till innehåll
Karriärföretagen nominerar Sanna Österström på SkandiaMäklarna till Årets Förebild inom HR.

Nyhet -

Karriärföretagen nominerar Sanna Österström på SkandiaMäklarna till Årets Förebild inom HR.

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Karriärföretagen har nominerat arbetsgivare och nyckelpersoner som utmärkt sig särskilt i år bland årets Karriärföretag. 

Vi är glada och stolta över att Karriärföretagen nominerar Sanna Österström
People & Culture Manager på SkandiaMäklarna till Årets Förebild inom HR. Motiveringen lyder:

Sanna Österström är en sann inspiratör som lyckats skapa ett fantastiskt employer brand. Genom ett gediget arbete visar hon på stor arbetsglädje där hon ständigt strävar efter bästa resultat. Med en rad olika aktiviteter tar SkandiaMäklarna en stark position inom branschen och lockar därmed till sig unga talanger.

Vinnarna kommer presenteras under Stora Karriärdagen den 5 oktober.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Presskontakt VD +46 73-367 98 00

SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

SkandiaMäklarna
Vasagatan 16
111 20 Stockholm